Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΝΔ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «αδιανόητες δηλώσεις» οι οποίες εντάσσονται «στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί.

Οι αναφορές του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα με βάση την επιδημιολογική θέση της χώρας» προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «αδιανόητες δηλώσεις» οι οποίες εντάσσονται «στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Ολόκληρη η δήλωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

"Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτησή του στο twitter απάντησε ως εξής: «Όσο η ΝΔ τάχα ήθελε να ανοίξουν οι πατέντες, άλλο τόσο εμείς τάχα δεν θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός που μαστίζεται από ανεργία». Παρέθεσε δε τον σχετικό σύνδεσμο με τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό στην Κρήτη (δείτε εδώ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ