Skip to main content

Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ (φωτο+vid)

Ένα όχημα που έστριψε παράνομα προς την Κλεάνθους παρέσυρε ένα άλλο με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε τοίχο πολυκατοικίας

Σε τοίχο πολυκατοικίας κατέληξε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου έπειτα από σύγκρουση με έτερο διερχόμενο όχημα, που έστριψε παράνομα στον κόμβο που βρίσκεται κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ΙΧ που περίμενε στα φανάρια επί της Μικράς Ασίας, επιχείρησε να στρίψει προς την Κλεάνθους με κατεύθυνση προς τον νότο όταν είδε το πράσινο φανάρι, κίνηση ωστόσο που απαγορεύεται από τον ΚΟΚ. Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα δεύτερο όχημα κινούνταν από την οδό Διογένους προς την οδό Μικράς Ασίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το πρώτο ΙΧ και να καταλήξει στον τοίχο γωνιακής πολυκατοικίας.

Από τη σύγκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημιές στο όχημα, το πεζοδρόμιο και τον τοίχο της πολυκατοικίας.

Εκτιμάται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ότι ο οδηγός του οχήματος μπερδεύτηκε και έστριψε χωρίς να γνωρίζει ότι απαγορεύεται αυτή η κατεύθυνση.