Skip to main content

Σφραγίζει εισιτήριο για Champions League ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Με μόλις 13 παίχτες στην αποστολή θα έρθουν στην Τούμπα απόψε οι Κίτρινοι. Με τον 16χρονο Κούτσια στην αποστολή ο Δικέφαλος του Βορρά.

Με ένα διαφορετικό El Classico της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνονται απόψε τα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Άρη, σε μια άδεια Τούμπα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ένσταση για την υπόθεση με τα ληγμένα δελτία υγείας των παικτών, χρειάζεται έναν μόλις βαθμό απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο Άρη απόψε στην  Τούμπα (20.00-PAOK TV), που θα παραταχθεί με αποστολή μόλις 13 παικτών.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή του τον 16χρονο Γιώργο Κούτσια, ενώ θα στερηθεί τον υπηρεσιών των Ίνγκασον και Πέλκα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια.

Από την άλλη ο Άρης έρχεται στην Τούμπα έχοντας να διαχειριστεί τα δικά του μεγάλα προβλήματα, αφού στα μισά και πλέον Play Off αγωνίζεται με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ένινγκ θα έχει ακόμα λιγότερες επιλογές, αφού το πιθανότερο είναι να έχει αποστολή μόλις δεκατριών ποδοσφαιριστών.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παντρεύτηκε χθες (18/7 ) και θα χάσει τον αγώνα, ενώ  το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τον Μίχα Κόρχουτ που έχει ενοχλήσεις.

Έτσι την αποστολή θα απαρτίζουν οι:

Κουέστα, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος, Τσαγκαλίδης και Έμαν

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV, για πρώτη φορά εντελώς δωρεάν, μετά από απόφαση της οικογένειας Σαββίδη που θέλει να πει έτσι το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που στήριξε καθ’ όλη την  διάρκεια της σεζόν αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα.