Skip to main content

Συγχαρητήρια επιστολή Σπυράκη στον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γιάννη Μασούτη

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ εύχεται μια πετυχημένη πορεία με δύναμη και υγεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννη Μασούτη έστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη.

Όπως αναφέρει η ευρωβουλευτής στον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ, «η επαγγελματική πορεία αποτελεί εγγύηση για τις δυνατότητες σας να ηγηθείτε και να αντιμετωπίσετε τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς».

Η ευρωβουλευτής εύχεται «μια επιτυχημένη πορεία με δύναμη και υγεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος». 

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Σπυράκη:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Αγαπητέ κ. Μασούτη

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Η επαγγελματική πορεία σας αποτελεί εγγύηση για τις δυνατότητες σας να ηγηθείτε και να αντιμετωπίσετε  τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Σε μια δύσκολη  συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας covid- 19, αλλά και των πληθωριστικών πιέσεων, λόγω του αυξημένου ενεργειακού κόστους είναι αναγκαία η εύρυθμη και παρεμβατική παρουσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για  την επιτέλεση του θεσμικού της ρόλου, ως συμβούλου της Πολιτείας επί οικονομικών ζητημάτων.

Αποστέλλω εγκάρδιες ευχές για μια επιτυχημένη πορεία με δύναμη και υγεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Παραμένω στη διάθεσή σας για την ενημέρωση και τη στήριξη των μελών σας για καλές πρακτικές στην ΕΕ και για συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιμελητηριακής κοινότητας