Skip to main content

Συγχαρητήρια ΕΣΘ σε Περιφέρεια για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

«Αποδεικνύεται έτσι ότι όταν η πολιτεία θέλει, μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας», τονίζουν οι έμποροι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγχαίρει μέσω σχετικής επιστολής, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για τη Δράση με τίτλο «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία».

Πρόκειται για μια δράση η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020.

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είναι κοντά στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την ελληνική επιχειρηματικότητα»μ αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

«Αποδεικνύεται έτσι ότι όταν η πολιτεία θέλει, μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας», καταλήγει ο ΕΣΘ.