Skip to main content

Συγχαρητήρια Πάιατ σε Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο κύριος Πάιατ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει.

Μήνυμα προς τα μέλη και την κοινότητα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου απηύθυνε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στην πανδημία του COVID-19 που βιώνει ο πλανήτης.

Ο κύριος Πάιατ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της διασποράς του ιού, και κατά συνέπεια τη θνησιμότητα στην Ελλάδα.

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρθηκε στη συμβολή των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της κρίσης και υπογραμμίζοντας τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας - ΗΠΑ, δήλωσε αισιόδοξος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση, ενώ επισήμανε ό,τι προτεραιότητα της Πρεσβείας μετά το τέλος αυτής της κρίσης που βιώνει ο πλανήτης είναι να στηρίξει δυναμικά τις επενδύσεις και την οικονομική ανάπτυξη στη χώρα μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κύριος Πάιατ  και στις εταιρείες – μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου  δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την άμεση ανταπόκριση τους στο να προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, τα απαραίτητα τεχνικά και υλικά μέσα αλλά και ιατρικό εξοπλισμό πανελλαδικά, στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19.                                                            

Κλείνοντας το μήνυμά του ο κύριος Πάιατ συνεχάρη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή την κρίση αυτή ως ένα εφαλτήριο για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μέσα από την άμεση και μεθοδική ενεργοποίηση διαδικασιών διευκόλυνσης των πολιτών.