Skip to main content

Σύγχρονες και εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης σε εκδήλωση του ΕΒΕΘ

Παρουσίαση των σύγχρονων και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των σύγχρονων και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης», πραγματοποιείται στο ΕΒΕΘ, με την υποστήριξη της εταιρείας Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε., τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν σύγχρονες και εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης στην Ελλάδα, όπως αυτές που προκύπτουν κυρίως από τα Growth Funds του Equifund (Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών), όπως είναι το Deca Investments Fund, το Elikonos Greek Growth Fund και το EOS Capital Partners Fund, καθώς και άλλες πηγές όπως το Mezzanine Finance και η χρηματοδότηση συμβολαίων. 

Οι χρηματοδοτήσεις αυτές έχουν τη δυνατότητα να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατό την ανάπτυξη των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα συντονίσει και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, στο ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.