Skip to main content

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού από το Embryolab

Βρεφικό γάλα, παιδικές κρέμες, πάνες και λάδι συγκεντρώθηκαν μέσα σε 10 μέρες από όλους τους εργαζόμενους του Embryolab.

Με μεγάλη χαρά στις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης του Embryolab, ήρθε να προστεθεί η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" από τα στελέχη του. Βρεφικό γάλα, παιδικές κρέμες, πάνες και λάδι συγκεντρώθηκαν μέσα σε 10 μέρες από όλους τους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους εργαζομένους της Embryolab, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα συμπαράστασης συνέβαλαν έμπρακτα στο έργο του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας.

Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα του Οργανισμού να στηρίξει τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και την προσπάθεια να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους από τις οδυνηρές ανατροπές που έχει προκαλέσει η πανδημία, οι εργαζόμενοι της Embryolab συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παρέδωσαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω της πρωτοβουλίας τους, συνέβαλλαν σημαντικά στην προσπάθεια του Οργανισμού: αυτές τις γιορτινές ημέρες να μη λείψει το Χαμόγελο από κανένα παιδικό προσωπάκι».

«Ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας φέρει πιο κοντά σε μια κοινωνία που θα προσπαθεί με ατομική και κοινωνική ευθύνη για να μη λείπει το Χαμόγελο και η Χαρά από κανενα παιδί», καταλήγει η ανακοίνωση.