Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και σωματεία καλούν σε συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18.30 στον Λευκό Πύργο και στις 19.00 στην πλατεία Ελευθερίας στη Σταυρούπολη, έπειτα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, μαθητών, εκπαιδευτικών και εργατικών σωματείων.

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στον Λευκό Πύργο καλεί με ανακοίνωσή της η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η οποία προκήρυξε και δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. για τα Εσπερινά σχολεία.

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στη Σταυρούπολη καλούν τα Σωματεία Οικοδόμων, ΣΕΤΗΠ, ΣΕΤΕΠΕ, Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, Υπαλλήλων Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκη, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Υπαλλήλων Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης, τα 15μελή του 2ου ΓΕΛ Πολίχνης και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.