Skip to main content

Συγκίνηση στο γήπεδο της Παρτιζάν για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (vid)

Προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Ντούσαν Ιβκοβιτς, με το κοινό να ξεσπά σε παρατεταμένο χειροκρότημα τιμώντας τη μνήμη του «Ντούντα».

Συγκινητικές στιγμές χθες το βράδυ στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου, με 15.000 φιλάθλους να αποχαιρετούν με παρατεταμένο χειροκρότημα τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος πέθανε χθες, σε ηλικία 77 ετών.

Ο προπονητής-θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ έφυγε χθες από τη ζωή, σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, και έτσι το ήδη προγραμματισμένο φιλικό της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές (για να τιμηθεί ο ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο) ήταν το κατάλληλο σκηνικό για τους Σέρβους φιλάθλους ώστε να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους «Ντούντα».

Πριν από την έναρξη του αγώνα, προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Ντούσαν Ιβκοβιτς, με το κοινό να ξεσπά σε παρατεταμένο χειροκρότημα τιμώντας τη μνήμη του «Ντούντα». Την ίδια στιγμή, παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στο κέντρο του γηπέδου με ένα πανό που ανέγραφε «Ντούντα, σε ευχαριστούμε!», εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υπόλοιπους παίκτες και φυσικά από τους 15.000 θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο.

Λίγο μετά, τηρήθηκε και ενός λεπτού στη μνήμη του μεγάλου «δασκάλου» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.