Skip to main content

Συγκλονιστικές εικόνες από το Ιπποκράτειο-28χρονη γέννησε και διασωληνώθηκε(vid)

Λίγες ημέρες αφού γέννησε, μια νεαρή γυναίκα διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, στο οποίο νοσηλεύονται κι άλλοι νέοι άνθρωποι.

Μια γυναίκα μόλις 28 ετών διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Στο νοσοκομείο, οι 25 κλίνες Μονάδας Εντατικής θεραπείας είναι όλες κατειλημμένες ενώ γιατροί και νοσηλευτές παλεύουν να σώσουν ζωές νέων ανθρώπων, καθώς ο κορωνοϊός χτυπά χωρίς διακρίσεις.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από τις μάχες στη ΜΕΘ κατέγραψε το Mega.

Η διευθύντρια της ΜΕΘ Ελένη Μουλούδη από τις 28 Οκτωβρίου ζει μέσα στο νοσοκομείο. Δύο φορές κατάφερε να πάει στο σπίτι της και αυτό χωρίς να δει κανέναν από την οικογένειά της, όπως περιγράφει η ίδια. «Στη φάση αυτήν πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καθήκον μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καρλής, επιμελητής Β εντατικολόγος ήταν ο πρώτος γιατρός που ήρθε στη Θεσσαλονίκη εθελοντικά και σημειώνει πως η κατάσταση ήταν χειρότερη απ' ό,τι άκουγε.

Για τον κ. Καρλή είναι προσωπικό στοίχημα να βοηθήσει τους συναδέλφους του, τους ασθενείς του, αλλά και να γυρίσει γερός στη δική του οικογένεια. Μόλις και μετά βίας έχει γνωρίσει τη 2,5 μηνών κόρη του.

Δείτε το βίντεο του MEGA: