Skip to main content

Χαλκιδική: Συγκλονίζει η 22χρονη που βιάστηκε σε παραλία - «Να τον δω πίσω από τις μπάρες»

Η 22χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού από 48χρονο βοσκό Αλβανικής καταγωγής μιλά για πρώτη φορά δημόσια και συγκλονίζει η περιγραφή της.

Τον εφιάλτη του βιασμού της από 48χρονο βοσκό Αλβανικής καταγωγής που σημειώθηκε στην παραλία Κύψα της Κασσάνδρας Χαλκιδικής περιέγραψε για πρώτη φορά δημόσια το θύμα, μία 22χρονη, μετά από σχεδόν 6 μήνες από το απεχθές συμβάν.

Η γυναίκα ζητεί από τις Αρχές να συλληφθεί ο δράστης και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της που της προκάλεσε ο βιασμός της στην ερημική παραλία Κύψα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» για την υπόθεση του βιασμού της υπογράμμισε ότι ανησυχεί ακόμη που ο δράστης είναι ακόμη ελεύθερος. «Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες, έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη μέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχαν πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες, γιατί ανησυχώ για τον εαυτό μου, για μένα ανησυχώ αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμα και εάν δεν είμαι εγώ», σημείωσε η 22χρονη.

«Με ρώτησε κάτι πολύ περίεργες ερωτήσεις, του τύπου για σεξουαλικές χάρες ή επί πληρωμή και εγώ έλεγα όχι δεν θέλω, αλλά επειδή τις έκανε τις ερωτήσεις είχα τρομοκρατηθεί ήδη. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα, δηλαδή προσπάθησα να τον βαρέσω να τον χτυπήσω, αλλά δεν γινόταν εγώ είμαι 50 κιλά και αυτός δεν ξέρω πόσα κιλά είναι», κατέληξε η 22χρονη.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 56χρονος κατάδικος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας για τον βιασμό της, ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το περιστατικό. Ο βιαστής της 22χρονης είναι ένας 48χρονος βοσκός από την περιοχή που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη εργαζόταν τότε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Την παραλία την είχε επισκεφθεί ώστε να κάνει μπάνιο και εκεί της επιτέθηκε ο 48χρονος άνδρας που φέρεται να τη βίασε. Σε κατάσταση σοκ η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει στην αστυνομία όσα βίωσε και εξετάστηκε από ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη.