Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας στο Δικαστήριο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί η 35χρονη Ιωάννα που δέχθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο επίθεση με βιτριόλι.

Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας την ώρα που φτάνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της.

Στο Εφετείο έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί η 35χρονη Ιωάννα που δέχθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο επίθεση με βιτριόλι.



Σήμερα, με την έναρξη της δίκης η Ιωάννα έχει δηλώσει πως θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για να ζητήσει από την γυναίκα που της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα τις απαντήσεις που αναμένει εδώ και 15 μήνες.

Φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της, για την οποία έχει η ίδια μιλήσει σε συνεντεύξεις της, εξηγώντας ότι πρέπει να την φορά διαρκώς, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020, καθώς πήγαινε στη δουλειά της, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Καρακατζούλα, η οποία της είχε στήσει «καρτέρι» στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο όπου εργαζόταν η Ιωάννα, έφθασε λίγο μετά τις 9 στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της, τον κ. Αλεξανδρή και τον κ. Λύτρα.

Η απόφαση να εμφανιστεί στη δίκη, όπως και οι δικηγόροι της εξήγησαν, ήταν προσωπική, το επιθυμούσε η ίδια, την ώρα που η οικογένειά της τη συμβούλευε για το αντίθετο.



Την ίδια στιγμή, γίνεται γνωστό πως η 36χρονη Έφη δεν θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο. Η ίδια, ωστόσο, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια στις αρχές του περασμένου Απριλίου είχε υποστηρίξει πως είχε αποκτήσει μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, καθώς τη θεωρούσε υπεύθυνη για «ένα πολύ προσωπικό ζήτημα» το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη. «Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες» είχε δεσμευτεί, τότε, η 36χρονη αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μιλήσει ενώπιον δικαστών και ενόρκων για τους λόγους, οι οποίοι την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της. Η στιγμή αυτή πλέον έφτασε και η κατηγορούμενη καλείται να δώσει απαντήσεις για τα κίνητρα που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της.