Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζουν οι γονείς του 7χρονου: «15 γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν»

Οι άτυχοι γονείς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν στη ζωή.

Ανείπωτη τραγωδία για τους γονείς ενός 7χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη, που μπήκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με υψηλό πυρετό και κατέληξε δυόμισι ώρες αργότερα μέσα στα χέρια των γιατρών.

Διαβάστε: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 7χρονος στο Ιπποκράτειο - Είχε σπασμούς και υψηλό πυρετό

Mιλώντας στο Μega προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν στη ζωή.

«Προσπάθησαν το παιδί να το σώσουν, αλλά δεν σώθηκε. Αιμορραγούσε από τη μύτη, το στόμα και κατέληξε» ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, ουσιαστικά σε 1,5- 2 ώρες».

«Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» δηλώνει η μητέρα του παιδιού.

Όπως τόνισε ο πατέρας του 7χρονου στο νοσοκομείο οι γιατροί τούς ενημέρωσαν ότι για τον θάνατο του παιδιού φταίει το κλιματιστικό και η νόσος των Λεγεωνάριων, ωστόσο όπως ο ίδιος ανέφερε αρνείται να το πιστέψει.

«Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα (κλιματισμού) που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό, να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» εξηγεί ο πατέρας.