Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΕΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗ

Ο επαγγελματικός, και όχι μόνο, κόσμος της Θεσσαλονίκης του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο του, αναφέρει η Ομοσπονδία.

Τη μεγάλη οδύνη και θλίψη της για τον θάνατο του επί δεκαετίες προέδρου της Αριστείδη Ποζρικίδη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης

«Ο επαγγελματικός, και όχι μόνο, κόσμος της Θεσσαλονίκης του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο του και τα όσα προσέφερε σε όλες τις πτυχές της ζωής της πόλης μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ομοσπονδία εκφράτη τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη οδύνη και θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον επί δεκαετίες Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και επίτιμο Πρόεδρο μας, τον εκλεκτό και αγαπητό μας συνάδελφο, Αριστείδη Ποζρικίδη.

Ο επαγγελματικός, και όχι μόνο, κόσμος της Θεσσαλονίκης του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο του και τα όσα προσέφερε σε όλες τις πτυχές της ζωής της πόλης μας.

Δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη και το έργο του, συνεχίζοντας την δράση μας σύμφωνα με την τεράστια συνδικαλιστική παρακαταθήκη που μας άφησε.

Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην Οικογένεια και στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ