Skip to main content

Συλλυπητήρια ΔΕΘ-Helexpo για την απώλεια του Χρήστου Μέγκλα

Η ΔΕΘ-Helexpo εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της για την απώλεια του Χρήστου Μέγκλα τόσο στην οικογένεια όσο και στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Χρήστου Μέγκλα εκφράζει η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, αποχαιρετώντας «έναν διαχρονικό συνεργάτη και φίλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που διατέλεσε και μέλος του διοικητικού της συμβουλίου από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2017, με την ιδιότητα του ως προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών».

Η ΔΕΘ-Helexpo αναφέρει πως «ο Χρήστος Μέγκλας με τη δεκαετή παρουσία του στην προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών στήριξε τον εθνικό εκθεσιακό φορέα σε πολλά επίπεδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo:

Έναν διαχρονικό συνεργάτη και φίλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που διατέλεσε και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2017, με την ιδιότητα του ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, τον Χρήστο Μέγκλα, αποχαιρετά η ΔΕΘ-Helexpo, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλειά του.
 
Ο Χρήστος Μέγκλας με την δεκαετή παρουσία του στην Προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών στήριξε τον εθνικό εκθεσιακό φορέα σε πολλά επίπεδα.

Με την θητεία του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αποτέλεσε τον “πρωτεργάτη” της ιδιαίτερα πετυχημένης εκθεσιακής συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας των Σερρών επί σειρά πολλών ετών στην ΔΕΘ.

Με την συμμετοχή του στο ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo ο Χρήστος Μέγκλας συντέλεσε στην ανάπτυξη της Έκθεσης και των δραστηριοτήτων της.

Η πλούσια επιχειρηματική δράση του στον κλάδο των λιπασμάτων ήταν άμεσα συνυφασμένη με το άσβεστο ενδιαφέρον του για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.