Skip to main content

Συλλυπητήρια Κιλτίδη για την απώλεια του Χρήστου Μέγκλα

«Ό,τι και να αποτυπωθεί, ό,τι και να λεχθεί δεν μπορεί να αποδώσει την οντότητα του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία και οραματιστή», λέει ο Κ. Κιλτίδης

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πρόεδρος της αγροδιατροφικής σύμπραξης της ΠΚΜ Κώστας Κιλτίδης για την απώλεια του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα.

«Με συναισθήματα πίκρας και πόνου, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπημένου συνεργάτη μας και μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής κ. Χρήστου Μέγκλα, Προέδρου του Επιμελητηρίου Ν. Σερρών.

Ό,τι και να αποτυπωθεί, ό,τι και να λεχθεί, δεν μπορεί να αποδώσει την οντότητα του αυτοδημιούργητου, επιχειρηματία και οραματιστή. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στην Διαχειριστική Επιτροπή μας. Ολιγόλογος, πρακτικός πάντα με προτάσεις ωφέλιμες, διαλλακτικός και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικός.

Δεν μπορούμε και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Στους οικείους του απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε να βρουν κουράγιο και να συνεχίσουν το έργο του.

Στην μνήμη του καταθέτουμε, αντί στεφάνου, οικονομικό ποσό κατά την επιθυμία της οικογένειας του», αναφέρει χαρακτηριστικά.