Skip to main content

Συλλυπητήρια Μενδώνη για Βοσκόπουλο - «Υπήρξε ένα γνήσιο λαϊκό είδωλο»

Η υπουργός Πολιτισμού εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην Άντζελα Γκερέκου και στην κόρη τους Μαρία για την απώλεια του καλλιτέχνη.

συλλυπητήριά της για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, εξέφρασε μεανακοίνωσή της η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Διαβάστε σχετικά Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού Τόλης Βοσκόπουλος

Η ίδια εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην Άντζελα Γκερέκου και στην κόρη τους Μαρία, καθώς και στους πολυάριθμους φίλους του.

«Σε μια πλούσια, δημιουργική καριέρα πολλών δεκαετιών, ο Τόλης Βοσκόπουλος ευτύχησε να εκτιμηθεί από τους συναδέλφους του και να λατρευτεί από το κοινό», τόνισε η υπουργός.

«Υπήρξε ένα γνήσιο λαϊκό είδωλο, ένας ταλαντούχος, ευφυής ερμηνευτής, που δημιούργησε ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο είδος ψυχαγωγίας στην πίστα. Με τη θεατρική παιδεία που είχε, με το μουσικό του χάρισμα, το οποίο μοιράστηκε, γράφοντας πολλά επιτυχημένα τραγούδια και για άλλους τραγουδιστές, καθώς και με τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις, ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν το πρόσωπο που άλλαξε τον τρόπο παρουσίασης του λαϊκού τραγουδιού, δίνοντας σε αυτό τη λάμψη του θεάματος. Το αποτύπωμα που αφήνει στην ιστορία της νεότερης λαϊκής μουσικής είναι ξεχωριστό και μοναδικό», συμπλήρωσε.