Skip to main content

Σύλληψη 31χρονου για την επίθεση στου Ρέντη - Οπλοστάσιο το σπίτι του

Στην οικεία του συλληφθέντα για το χθεσινό συμβάν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων σουγιάδες, κροτίδες και πιστόλι με γεμιστήρα.

Ένας από τους δεκάδες, περίπου 40 σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της χθεσινής επίθεσης σε βάρος Γερμανών φιλάθλων, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη Youth League, ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, στο σπίτι του οποίου σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρα, 50 φυσίγγια, δύο μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, δύο ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), τρεις πτυσσόμενοι μεταλλικοί σουγιάδες, τέσσερις κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, τρία πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, τρία usb και δύο κάρτες μνήμης, δύο κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες κάρτες sim.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Στο μεταξύ, έρευνες έγιναν και σε τρεις συνδέσμους οπαδών σε διαφορές περιοχές της Αττικής. Σε δύο από αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα κοντάρια, δύο μεταλλικές ράβδοι, δύο μαχαίρια, μάσκα κάλυψης προσώπου, οκτώ φωτοβολίδες χειρός και αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.