Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 20χρονου για τους πυροβολισμούς στα Λαδάδικα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο μικροσκόπιο των οποίων είχε μπει η υπόθεση, εντόπισαν τον 20χρονο στον Τρίλοφο, όπου και τον συνέλαβαν

Στη σύλληψη ενός 20χρονου από την Αλβανία για το επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα, την Πρωτοχρονιά, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε στο πόδι έναν 24χρονο Έλληνα το πρωί της Πρωτοχρονιάς μέσα σε κατάστημα στα Λαδάδικα. Ο 24χρονος είχε μεταφερθεί με σφαίρα στο πόδι σε νοσοκομείο, από το οποίο και ενημερώθηκε λίγο πριν τις 09.00 η Άμεση Δράση.

Στη συνέχεια κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι στις 10.00 το πρωί υπήρχε στην περιοχή των Λαδάδικων ένας ακόμα νεαρός 26 ετών, που έφερε και αυτός τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάταθ ξεχωριστά.

Διαβάστε εδώ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δύο τραυματίες

Χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο μικροσκόπιο των οποίων είχε μπει η υπόθεση, εντόπισαν τον 20χρονο σε σπίτι στον Τρίλοφο, όπου και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε εδώ: Ξέθαψαν το τσεκούρι του πολέμου οι νονοί της νύχτας στη Θεσσαλονίκη

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, φυσίγγια και ποσότητα κάνναβης, τόσο στο σπίτι στον Τρίλοφο, όσο και σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στην περιοχή της Περαίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.