Skip to main content

Συλλήψεις για επεισόδια στη Βουλή - Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Τα επεισόδια ξέσπασαν από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών.

Σε συνολικά 15 προσαγωγές, εκ των οποίων οι εννιά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πορείας για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσαχθέντες και συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε βάρος εννιά ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Τα επεισόδια ξέσπασαν από ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων, οι οποίοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Λίγο νωρίτερα, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για ακόμη μία ημέρα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.