Skip to main content

Συλλήψεις σε Ροτόντα και ΑΠΘ για διακίνηση ναρκωτικών

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην περιοχή του ΑΠΘ και της Ροτόντας, προχώρησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης  Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις που αφορούν στην Νομοθεσία «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδικότερα:
   
• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, χθες στο κέντρο της πόλης (πέριξ του Α.Π.Θ.) 27χρονος Αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα δέμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα προόριζε για εμπορία και το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
   
• Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες της 18-09-2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου), τρεις Πακιστανούς ηλικίας 30, 24 και 16 ετών, καθώς ο τελευταίος απέκρυπτε σε στόρι κλειστού καταστήματος, μικροδέματα κάνναβης, τα οποία αφού τοποθετούσε κάτω από οχήματα, οι έτεροι συλληφθέντες τα υποδείκνυαν σε υποψήφιους αγοραστές για την παραλαβή τους. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κάτω από το στόρι του καταστήματος βρέθηκαν πέντε μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 17,8 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του 30χρονου, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.