Skip to main content

Σημαντική μεταγραφή για το βόλεϊ γυναικών του Άρη - Έφερε την κενυάτισσα Τσούμπα (video)

Ο ερασιτέχνης Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοίνωσαν την απόκτηση της της 24χρονης Κενυάτισσας διαγώνιας, Σαρόν Τσεπτσούμπα Κιπρόνο

Σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε το βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Άρης καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης Κενυάτισσας διαγώνιας, Σαρόν Τσεπτσούμπα Κιπρόνο (Τσούμπα).

Η 24χρονη Τσούμπα αγωνιζόταν στην πατρίδα της ξεκινώντας από την Kenya Prisons και μετά έπαιξε στις Kenya Pipeline και Kenya Commercial Bank, με την οποία φέτος κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Αφρικανικών Συλλόγων ούσα πολυτιμότερη της διοργάνωσης.

Επίσης με την Κένυα αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχοντας ως καλύτερες εμφανίσεις αυτές κόντρα σε Ιαπωνία, Κορέα και Σερβία με 18, 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη για την απόκτηση της Τσούμπα:

«Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Sharon Chepchumba Kiprono (Chumba).

Η Chumba αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 26/10/1998, έχει ύψος 1.85μ. και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Κένυας.

Η 24χρονη αθλήτρια συμμετείχε με τη χώρα της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ενώ πριν από μια βδομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Αφρικανικών Συλλόγων, το οποίο διεξήχθη στην Τυνησία, με την ομάδα της, Kenya Commercial Bank. Η Chumba μάλιστα, αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Η νέα αθλήτρια του Άρη προετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για τη συμμετοχή της με την Εθνική Κένυας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία».