Skip to main content

Δείτε Live τo Prodexpo North - Η αγορά ακινήτων στο επίκεντρο

Η διαδικτυακή συζήτηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που έχει φέρει (και) στην αγορά ακινήτων η πανδημία.

Οι εξελίξεις στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας γενικά, αλλά και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, συζητώνται σήμερα στo Prodexpo North.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής εκδήλωσης, που εξελίσσεται σε θεσμό για τη Β. Ελλάδα, είναι ότι θα πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Το διαδικτυακό συνέδριο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της αβεβαιότητας που έχει φέρει (και) στην αγορά ακινήτων η πανδημία, η οποία «χτύπησε» σε μία περίοδο που, μετά από μια δεκαετία υποχώρησης, η κτηματαγορά βρισκόταν σε ανοδική πορεία εμφανίζοντας εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και την επόμενη μέρα στην αγορά ακινήτων μιλούν κορυφαία στελέχη εταιρειών διαχείρισης ακινήτων και όχι μόνο, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Θεόδωρος Μητράκος.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του διαδικτυακού συνεδρίου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση το συνέδριο εδώ: