Skip to main content

Σήμερα η συνεδρίαση της παράταξης Ζέρβα για τη διαγραφή Τσαβλή

Μετά την άρνηση του Δρόσου Τσαβλή να παραιτηθεί από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος συγκαλεί τη διοικούσα παράταξη.

Τη διοικούσα παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης συγκαλεί σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της και δήμαρχος, Κωνσταντίνας Ζέρβας, με θέμα τη διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή για την υπόθεση των εμβολιασμών εκτός λίστας στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμων.

Μετά την άρνηση του κ. Τσαβλή να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, και στην επικοινωνία του με τον κ. Ζέρβα την Παρασκευή και όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε στη χθεσινή του δήλωση έξω από το δημαρχείο, ο δήμαρχος συγκαλεί τη δημοτική του ομάδα ώστε να αποφασιστεί η διαγραφή του. Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν με την παράταξη Ζέρβα και οι τρεις επικεφαλής παρατάξεων που συμπορεύτηκαν μαζί του πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών αλλά και μετά από αυτές, δηλαδή οι νυν αντιδήμαρχοι Λεκάκης, Αηδονόπουλος και Κυριζίδης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι υποχρεωτικά κάποιος από τη διοικούσα τον δήμο παράταξη.

Σήμερα, εξάλλου, όπως προανήγγειλε ο κ. Τσαβλής, προτίθεται να καλέσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να τους ενημερώσει για την υπόθεση.