Skip to main content

Σήμερα το 2ο Mindspace meetup στη Θεσσαλονίκη με...ομαδική διάθεση

Το Mindspace διοργανώνει σήμερα το 2ο Μeetup στη Θεσσαλονίκη για να σου δώσει το κίνητρο και τα εφόδια για το πώς να χτίσεις την ομάδα σου.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου πρώτου Meetup και του New Year’s Networking Party το 2ο Meetup επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τίτλο: Startuppers Assemble | Building a strong team!

Έχεις την ιδέα, ίσως βρήκες και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί. Αλλά κάτι σου λείπει και το νιώθεις. Χρειάζεσαι τα σωστά άτομα, για να γίνει η ιδέα σου πραγματικότητα!

Έτσι λοιπόν, το Mindspace διοργανώνει το 2ο Μeetup στη Θεσσαλονίκη για να σου δώσει το κίνητρο και τα εφόδια για το πώς να χτίσεις την ομάδα σου.

Σε αυτό το Meetup, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ακούσεις τον Founder της Human Value Θοδωρή Παναγιωτόπουλο, με εκτεταμένη εμπειρία ως εκπαιδευτής σε θέματα γύρω από τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Επικοινωνία, σε μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Θα μιλήσει για τη σημασία στελέχωσης μιας συγκροτημένης ομάδας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας, πώς ενδεχόμενα λάθη σε αυτό το στάδιο μπορούν να οδηγήσουν σε παρέκκλιση από τον πρωταρχικό στόχο μιας startup, πως επιλέγουμε άτομα για στελέχωση ομάδας (διαφορετικά background κλπ), και μέσω διαδραστικού τρόπου θα μας μυήσει στην διαδικασία επιλογής ατόμων με ερωτήσεις στο κοινό.

Επίσης, καλεσμένοι και ομιλητές θα είναι οι Κική Κουτμερίδου (Behavioral Science Strategist) και Κατερίνα Νικολαϊδου (Ιnnovation Consultant-Behavioural Policy Expert), εκπρόσωποι της startup Nudge Unit Greece (NUG), μιας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα της Συμπεριφορικής Επιστήμης με σκοπό να δώσει λύσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα.

Θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία ως NUG για το πως συστάθηκε η Startup και ήρθανε κοντά ως ομάδα. Στην συνέχεια θα μάθουμε με ποιον τρόπο καινοτομεί στη χώρα μας η Startup NUG μέσω των Συμπεριφορικών Οικονομικών (Behavioral Economics) και τέλος θα μοιραστούν μαζί μας πληροφορίες για το πως καταφέρνουν και συνεργάζονται αρμονικά σαν δυνατή ομάδα ενώ βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες!

To event θα ξεκινήσει στις 18:30 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ στο αμφιθέατρο 3, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Κλείσε το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο σου στο http://bit.ly/2oMeetupSKG

Πρόγραμμα

18:15-18:30 Προσέλευση

18:30-18:40 Παρουσίαση της ομάδας Mindspace

18:40 -19:20 Γνωριμία με τους ομιλητές και του έργου τους

Θοδωρή Παναγιωτόπουλος (Founder της Human Value)

Κική Κουτμερίδου και Κατερίνα Νικολαϊδου (Nudge Unit Greece)

19:20 - 19:35 Διάλειμμα

19:35 - 20:25 Παρουσίαση από τους ομιλητές του κεντρικού θέματος του Meetup

20:25 - 20:55 Q&A Session

20:55 - 21:30 Networking (* θα υπάρχουν στο networking session αναψυκτικά/ποτά και snacks)

Ημερομηνία διεξαγωγής.: 18/02/2019

Toποθεσία: Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Α.Π.Θ

(Aίθουσα 3)

Links

Facebook Event Link: https://www.facebook.com/events/731210497403623/

Mindspace on Facebook: https://www.facebook.com/MindspaceGreece/

Facebook Group Mindspace at SKG https://www.facebook.com/groups/962857950741561/

Mindspace on Instagram: https://www.instagram.com/mindspace_athens/

Mindspace on Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCbTRBniN31h33KaH_r2-R2Q

Official Website: https://www.mindspace.gr/

Keywords: πρότυπα, νεοφυής, επιχειρηματικότητα, επιχειρείν, ιδέα, καινοτομία, νεανικότητα, δυναμικότητα, entrepreneurship, innovation, Mindspace, MeetUp, Role Models

Πληροφορίες και Βιογραφικά Ομιλητών

Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού & Ιδρυτής της Human Value Σύμβουλος και ιδρυτής της Human Value, η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά στη Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Συμβουλευτική Καριέρας. Έχει εργαστεί σε Ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρείες καθώς και σε επιχειρήσεις του συμβουλευτικού κλάδου, σε θέσεις σχετικές με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, τόσο σε τοπικό, όσο και διεθνές περιβάλλον. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία ως εκπαιδευτής σε θέματα γύρω από τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Επικοινωνία, σε μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Είναι τακτικός ομιλητής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του ίδιου Πανεπιστημίου καθώς και του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

www.humanvalue.co

https://www.linkedin.com/in/theodorospanagiotopoulos/

Nudge Unit Greece (NUG):

Το Nudge Unit Greece είναι μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα της Συμπεριφορικής Επιστήμης με σκοπό να δώσει λύσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα.

https://nudgeunitgreece.com/el

https://www.linkedin.com/company/nudge-unit-greece/

Η Κική Κουτμερίδου έχει BA στην Ψυχολογία, MSc στις Νευροεπιστήμες και PhD στη Γνωστική Ψυχολογία. Είναι πρώην επικεφαλής δύο μονάδων εφαρμογής της Συμπεριφορικής Επιστήμης στη Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία 4 χρόνια Behavioural Science Strategist στην αμερικανική εταιρεία DonorVoice. Ο ρόλος της στο Nudge Unit Greece είναι η δημιουργία, ο σχεδιασμός και η εφαρμοργή των nudges ως λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα και καθημερινές προκλήσεις.

https://www.linkedin.com/in/kiki-koutmeridou-78326117/

Η Κατερίνα Νικολαϊδου είναι νομικός με μακρά επαγγελματική εμπειρία στις δημόσιες συμβάσεις και κρατικές ενισχύσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βρυξέλλες κάτοχος δύο Masters στις Δημόσιες Συμβάσεις και στο Δίκαιο Ανταγωνισμού. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με start-up εταιρείες, οι οποίες έχουν κοινωνικό σκοπό και ο ρόλος της στο Nudge Unit Greece αφορά θέματα νομικά, ευρωπαϊκών προγραμμάτων, επενδύσεων, συνεργασιών και καινοτομίας.

https://www.linkedin.com/in/katherinanikolaidou/