Skip to main content

Σημειωτόν στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών για μια βουτιά στη Χαλκιδική

Οι Θεσσαλονικείς, για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, φεύγουν από το πρωί σήμερα μαζικά προς τη Χαλκιδική για μια ανάσα δροσιάς στις παραλίες της

Σημειωτόν και με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται ανά διαστήματα τα οχήματα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από το πρωί σήμερα, καθώς οι Θεσσαλονικείς, για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική για μια ανάσα δροσιάς στις παραλίες της.

Συγκεκριμένα, με... σταμάτα-ξεκίνα διεξάγεται η κυκλοφορία ακόμη-ακόμη από τον Περιφερειακό, στο ρεύμα προς ανατολικά και μετά τον κόμβο Πανοράματος. Οι πολύ χαμηλές ταχύτητες συνεχίζονται και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, ιδίως από το ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos έως και την αερογέφυρα Ρυσίου. Καλύτερη είναι η εικόνα από την ανοηφόρα της Καρδίας και έπειτα.

Αντίστοιχα αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, μέχρι και τον κόμβο αεροδρομίου, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν τις παραλίες τις Επανομής και της Περαίας.

Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, αρκετή κίνηση έχει στη διασταύρωση της Γερακινής, καθώς και στο φανάρι της Νικήτης, λόγω του αυξημένου όγκου των οχημάτων.

Κανονική είναι η ροή οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων, στην ΠΑΘΕ, καθώς και στα διόδια Προφήτη, στην Εγνατία Οδό.