Skip to main content

Σημειωτόν η επιστροφή από Χαλκιδική - Ουρές και στα διόδια (φωτο+video)

Σε αρκετά σημεία παρατηρείται ουρά χιλιομέτρων, ταλαιπωρία για όσους επιστρέφουν από το τριήμερο - Πού παρατηρούνται τα προβλήματα

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανίων όσο και στην ΕΟ Πολυγύρου από τις επιστροφές των εκδρομέων από τη Χαλκιδική.

Σε ορισμένα σημεία μάλιστα, παρατηρείται ουρά χιλιομέτρων προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία σε όσους επιστρέφουν από το τριήμερο.

Η κίνηση είναι μπλοκαρισμένη στη Μουδανίων και τα πρώτα μεγάλα προβλήματα με την κίνηση παρουσιάζονται στην Ποτίδαια, στο ύψος του Τσάνταλη. Στη συνέχεια, τα θέματα συνεχίζονται από την Καλλικράτεια έως το Κάτω Σχολάρι στη συνέχεια μέχρι την Καρδία, όπου φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος και να διευκολύνεται η δίοδος των αυτοκινήτων.

 

Στην ΕΟ Πολυγύρου αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση από τα Βασιλικά έως και τη Νέα Ραιδεστό, όπου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν κυριολεκτικά σημειωτόν.

Στα διόδια των Μαλγάρων παρατηρείται αυξημένη κίνηση, ενώ μεγάλη είναι η ταλαιπωρία στα διόδια Αιγινίου όπου η ουρά ξεπερνούσε και τα 5 χιλιόμετρα και τα ΙΧ κινούνταν σημειωτόν για πάνω από 40 λεπτά, ακόμα και έως μία ώρα.

Η εξωτερική φωτογραφία είναι από ομάδα στο Facebook