Skip to main content

Σιμόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει για την καύση RDF στο ΤΙΤΑΝ

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αντιδρά για ένα ζήτημα στο οποίο είχε συναινέσει όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος αναφερόμενος στις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την χρησιμοποίηση του καυσίμου RDF/SRF από την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος η αξιωματική αντολίτευση «κοροϊδεύει» για το εν λόγω θέμα, μιας και επισημαίνει πως «τώρα διαφωνεί, ενώ τον Ιούλιο του 2019 λίγο πριν τις εκλογές συμφωνούσε, υπογράφοντας δια του τότε αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου, με την Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος την "Εθελοντική Συμφωνία"».

Ο βουλευτής μάλιστα επισημαίνει πως πριν λίγη ώρα συζητήθηκε στη Βουλή, με παριστάμενο τον κ. Φάμελλο, σχετική ερώτηση των βουλευτών Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, «από την οποία προέκυψε η πλήρης αδυναμία τους να στοιχειοθετήσουν την διαφωνία τους, βρίσκοντας ως διέξοδο τη προσφυγή σε επιχειρήματα επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.

«Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από την αντιπολίτευση στην οποία μας είχε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια», σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ.