Skip to main content

Συμβολικές δενδροφυτεύσεις από γονείς και μαθητές στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

Η Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου θα προχωρήσει σε συμβολικές δενδροφυτεύσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας και την Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας και την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος η Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου θα προχωρήσει σε συμβολικές δενδροφυτεύσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Σάββατο 29/5 θα φυτευτούν συμβολικά  το 2.000.000 δέντρο (Ροδιά ) στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου ταυτόχρονα με συμβολικές δενδροφυτεύσεις, με πικροδάφνες και αγγελικές στον αύλειο χώρο του σχολείου από αντιπροσωπεία μαθητών που έχει επιλέξει το 15 μελές του σχολείου και τη συμμετοχή Γονέων και  ου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και εκπαιδευτική δραστηριότητα από την κ. Νικηφοράκη αντιπρόεδρο της ΕΕΠΦ.

Η δράση θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Ωραιοκάστρου και την υποστήριξη της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή των μαθητών και όλων των συμμετεχόντων θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

«Η όλη δενδροφύτευση εντάσσεται στα πλαίσια ευρύτερης συνεργασίας με την ΄Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου, που περιλαμβάνει την δημιουργία ενός Περιβαλλοντικού Μονοπατιού που θα ενώσει τα 40 σχολεία του δήμου , κάνοντας ανάλογες δραστηριότητες, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων.