Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
x

PERSONAL BRANDING ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές από εξειδικευμένους ομιλητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα έχουν όσοι συμμετέχουν στην ημερίδα.

Ημερίδα με θέμα «Personal Branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα» διοργανώνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 17.00, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Η ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Θεοδώρα» του ξενοδοχείου Capsis, θα φιλοξενήσει πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του HR, του Marketing και του Business Coaching. Στη θεματολογία της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ενότητες όπως:

⦁    Ανάπτυξη Προσωπικών Επαγγελματικών Δεξιοτήτων
⦁    Επαγγελματική Δικτύωση Cybersecurity and Data Protection
⦁    Η Προσωπική μου εικόνα στην Συνέντευξη

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η ημερίδα είναι σχεδιασμένη για φοιτητές και αποφοίτους Κολλεγίων, ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΙΕΚ, επιχειρηματίες, επαγγελματίες , στελέχη ακόμα και για αυτούς που αναζητούν εργασία. Με το “Personal Branding” μπορούν να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτεί online κράτηση θέσης εδώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ