Skip to main content

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος από τον Λαγκαδά

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ με κουκούλα, μπλε-άσπρα αθλητικά παπούτσια και κόκκινο μπουφάν

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης καθώς εξαφανίστηκε 13χρονος Τάσος Γκουτζέλης από την περιοχή του Λαγκαδά.

Ο ανήλικος εξαφανίστηκε σήμερα στις 13:30. Έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.65 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ με κουκούλα, μπλε-άσπρα αθλητικά παπούτσια, κόκκινο μπουφάν. Κρατούσε κόκκινη σχολική τσάντα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Γκουτζέλη Τάσου βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού».