Skip to main content

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφανίστηκε 13χρονη από το Παλαιό Φάληρο

Η Μαρία - Αυγουστά Σ. εξαφανίστηκε 21 Ιανουαρίου και μεσημεριανές ώρες από το Παλαιό Φάληρο Αττικής-Συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 13χρονης Μαρία - Αυγουστά Σ. από το Παλαιό Φάληρο στις 21 Ιανουαρίου και μεσημεριανές ώρες.

Η Μαρία- Αυγουστά Σ., έχει ύψος 1.68 μ., ζυγίζει 85 κιλά, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη, στο κάτω χείλος και στο φρύδι και έχει μπλε τούφα στα μαλλιά της. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με κουκούλα, πολύχρωμο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 23/01/2022 για την εξαφάνιση της Μαρίας-Αυγουστά Σ., 13 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.