Skip to main content

Συνάντηση Γεωργιάδη με τη Stancolac από τη Θεσσαλονίκη - Τι συζήτησαν

Στο πλαίσιο της συνάντησης μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική πρωτοβουλία και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη είχαν ο Διευθύνων σύμβουλος της Stancolac ΑΕ κ. Φωτίου Φώτης και ο διευθυντής εξαγωγών και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Χατζηκώστας Δημήτριος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «στο πλαίσιο της συνάντησης μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική πρωτοβουλία και τις προοπτικές ανάπτυξης στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, τις μελλοντικές επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί και το αντίκτυπο που θα έχουν στην Ελληνική οικονομία ενώ έγινε και ιδιαίτερη μνεία στα παρεχόμενα επενδυτικά κίνητρα από πλευράς της πολιτείας προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια, η καινοτομία και η ανταγωνιστικότητα».

Σχετική δήλωση για τη συνάντηση πραγματοποίησε ο κ.Φωτίου τονίζοντας ότι «αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή η συνάντηση μας με τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος επιδεικνύει από την ανάληψη της θητείας του σταθερό και αμείωτο ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις Ελληνικές βιομηχανίες και αφουγκράζεται πλήρως τις ανησυχίες και τα προβλήματα των επιχειρηματιών. Τον ευχαριστούμε θερμά για το άοκνο και άκρως επιτυχημένο έργο που επιτελεί μέσω του οποίου στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με τις ολοκληρωμένες πολιτικές και στοχευμένες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει».