Skip to main content

Συνάντηση Γεωργιάδη-Σταμπουλίδη με εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση εργαζομένων στις λαϊκές αγορές με τους Γεωργιάδη, Σταμπουλίδη - «Γόνιμος διάλογος αν και παραμένουν οι διαφωνίες», λένε οι εργαζόμενοι.

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Aνάπτυξης και Eπενδύσεων Άδωνi Γεωργιάδη και του γενικού γραμματέα Eμπορίου και Kαταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, με την αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου «Ομόνοια» υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος, αν και οι διαφωνίες, ως προς το νέο προσχέδιο νόμου, που παρουσίασε η κυβέρνηση παραμένουν.

Αποφασίστηκε, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέα συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές με τον κ. Σταμπουλίδη, όπου θα εξεταστούν, ένα προς ένα τα επίμαχα σημεία του προσχεδίου.

Την αντιπροσωπεία εργαζομένων λαϊκών αγορών αποτελούσαν:

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών περιφέρειας Αττικής Κωνσταντίνος Στουραΐτης, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παραγωγών Συλλόγων Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας Βασίλης Λιγούδης και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Κρήτης Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Επίσης στη συνάντηση μετείχε και η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου η οποία, αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου «τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές και ειδικότερα υπέρ της αλλαγής του τρόπου διοίκησης των λαϊκών αγορών, με έναν πιο ευέλικτο τρόπο».

«Οι συνδικαλιστές, που μετείχαμε στη σημερινή συνάντηση, θα θέλαμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω, από την αρχική μας στάση. Στον διάλογο προσερχόμαστε για να διεκδικήσουμε τον εκσυγχρονισμό των λαϊκών αγορών» καταλήγει η ανακοίνωση