Skip to main content

Συνάντηση Καλαφάτη με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βίκυ Νάκου

Η εγκάρδια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρο Καλαφάτη είχε την Τρίτη (5/4) η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλική Νάκου στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης.

Η εγκάρδια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και την προσπάθεια που έχει καταβληθεί αυτά τα δυόμιση χρόνια από τη Διοίκησή του, προς τους ευάλωτους, αδύναμους, χρονίως πάσχοντες και ΑμεΑ συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών στα 6 παραρτήματα και στις 9 δομές του.

Επίσης, η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ προχώρησε σε εκτενή αναφορά στις δράσεις που έχει αναπτύξει η νέα Διοίκηση, παράλληλα με έναν σύντομο απολογισμό της θητείας της, ενώ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις δομές του Κέντρου.

«Τα επαινετικά λόγια του Υφυπουργού προς εμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους μας, για τη μάχη απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας σε όλα τα επίπεδα προς όφελος των φιλοξενούμενων συνανθρώπων μας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, όπως και η υποστήριξη του ΥΜΑΘ με κάθε τρόπο, στο ευαίσθητο και δύσκολο έργο μας» τόνισε μετά τη συνάντηση η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα. Βασιλική Νάκου.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Παρακολουθούμε το έργο που συντελείται στο Κέντρο, το οποίο έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, συμβάλλοντας σημαντικά στην αξιοπρεπή διαβίωση των περιθαλπόμενων. Εργαζόμενοι και διοίκηση δίνουν, καθημερινά, τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με αναπηρίες που διαβιούν στα παραρτήματα και τις δομές του» σημείωσε από την πλευρά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.