Skip to main content

Συνάντηση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ με Μπουτάρη με επίκεντρο το νέο ΓΠΣ

Επί τάπητος τέθηκαν και άλλα θέματα, όπως οι αστικές συγκοινωνίες, οι ελεύθεροι χώροι, το παραλιακό μέτωπο, το σύστημα στάθμευσης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας με τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση κυριάρχησε η αναθεώρηση του νέου Γ.Π.Σ. (Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου). «Τέθηκαν όμως κι άλλα σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν την πόλη αλλά και ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα, όπως οι αστικές συγκοινωνίες, οι ελεύθεροι χώροι, το παραλιακό μέτωπο, το σύστημα στάθμευσης κλπ.)», αναφέρεται στην ίδια ενημέρωση.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, το μέλος της γραμματείας της Ν.Ε., Αντώνης Χατηδιαμαντής, ο τέως συντονιστής και μέλος της Ν.Ε., Δημήτρης Δημητριάδης και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 'Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη', Ρία Καλφακάκου.

Εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης, εκτός από τον δήμαρχο, στη συνάντηση πήρε μέρος ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.