Skip to main content

Συνάντηση Σταϊκούρα-Αντωνίου στο ΥΜΑΘ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε τον υπουργό Οικονομικών, που βρίσκεται από σήμερα στην πόλη.

Τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα υποδέχθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής, Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του υπουργού στην πόλη.

Στη συνάντηση εργασίας οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, ενώ τέθηκαν επί τάπητος καίρια ζητήματα γύρω από την οικονομία, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις κατά τη μετάβαση στη μετά-κορωνοϊό εποχή σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

«Για την κυβέρνησή μας και για την ανάκαμψη της οικονομίας μας, μεγάλο στοίχημα αποτελεί η επανεκκίνηση της αγοράς, το άνοιγμα του τουρισμού και η απόδοση των μέτρων στήριξης σε όσους επλήγησαν από τον covid. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση μίας σειράς νέων ευνοϊκών μέτρων, στο πρόγραμμα «Γέφυρα 2» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ανακοίνωσε ο Υπουργός, διασφαλίζουν στο ακέραιο την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας» σημειώνει σε ανάρτησή της η κ. Αντωνίου.