Skip to main content

Συνάντηση Ζέρβα-Χρυσοχοΐδη σήμερα για την αστυνόμευση στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το μεσημέρι ο Κ. Ζέρβας θα περάσει το κατώφλι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου και θα έχει συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα έχει σήμερα, στην Αθήνα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το μεσημέρι ο κ. Ζέρβας θα περάσει το κατώφλι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου και θα έχει σύσκεψη με τον κ. Χρυσοχοΐδη. Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Επί τάπητος θα τεθούν η εγκληματικότητα και η ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη, θέματα τα οποία είναι ψηλά στην ατζέντα της νέας διοίκησης του δήμου από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της.

Ο κ. Ζέρβας αναμένεται να μεταφέρει στον υπουργό την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε: Ασφάλεια και εγκληματικότητα στη συνάντηση Ζέρβα - ΕΛΑΣ

Τη Δευτέρα ο δήμαρχος είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνου Σκούμα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, αναλύθηκε, επί δύο περίπου ώρες, η εικόνα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα οι εγκληματογόνες ζώνες αλλά και οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της αστυνομίας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, πάντως, ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας πρόκειται να φέρει το θέμα της ασφάλειας σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.