Skip to main content

Συναντήσεις της Ένωσης Αξιωματικών με την ηγεσία της Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωση Αξιωματικών συναντήθηκε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ελλάδος και τους Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Κ. Μακεδονίας

Συναντήσεις με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη πραγματοποίησε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τις συναντήσεις, με αφορμή την ολοκλήρωση των πρόσφατων ετήσιων κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., η Ένωση εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στον κ. Επιθεωρητή και στους κ. Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές για την παραμονή τους στον βαθμό του Αντιστρατήγου, Υποστρατήγου και Ταξίαρχου ΕΛ.ΑΣ. καθώς και τη διατήρησή τους στις αντίστοιχες θέσεις, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο τους.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης καθώς και τις αστυνομικές υπηρεσίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθηκε, όπως και όσα αφορούν το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης που κλήθηκαν οι αστυνομικοί να να εφαρμόσουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και θέματα που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Η ένωση ευχαρίστησε τον κ. Επιθεωρητή και τους κ. Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την εποικοδομητική και ωφέλιμη θεσμική συνεργασία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια προς όφελος όλων των μελών - συναδέλφων μας και κατ’ επέκταση την καλύτερη δυνατή παροχή του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας των πολιτών που είναι και το ζητούμενο.

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους, σε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς της περιφέρειάς μας που κρίθηκαν διατηρητέοι στον βαθμό τους και στην θέση τους αλλά και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα σε όσους προήχθησαν», αναφέρει σχετικά και προσθέτει καταληκτικά πως «η Ένωσή μας εκφράζει σε όλους τους ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους, Αξιωματικούς, τις πιο θερμές της ευχές για καλή συνέχεια στην εκτός υπηρεσίας πορεία της ζωής τους, με υγεία, ευτυχία και καλοτυχία».