Skip to main content

Συνδικαλιστής ΕΛΑΣ: Έκαναν λάθη οι δολοφόνοι της 20χρονης, θα συλληφθούν σύντομα

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ χαρακτήρισε τους δράστες σκληρούς εγκληματίες, όχι όμως επαγγελματίες - Εκτιμά ότι θα συλληφθούν σύντομα καθώς «έκαναν λάθη».

«Θεωρώ ότι ήταν σκληροί εγκληματίες, όχι όμως επαγγελματίες» είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ για τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επικηρύσσονται με 300.000 οι δολοφόνοι της 20χρονης

«Έχουν κάνει πολλά λάθη» επισήμανε και εκτίμησε πως θα συλληφθούν σύντομα. Τους χαρακτήρισε «σκληρούς εγκληματίες αλλά του κοινού ποινικού δικαίου που διαπράττουν σίγουρα ληστείες και κλοπές κατ΄επάγγελμα».

Ερωτηματικά εγείρονται, σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, από το γεγονός ότι προτίμησαν οι δράστες να επιχειρήσουν την ληστεία ημέρα που ο σύζυγος ήταν στο σπίτι και όχι κάποια άλλη ημέρα που θα έλειπε καθότι πιλότος σε ελικόπτερα που έκανε συχνά δρομολόγια. «Θα ήταν πιο ασφαλές γι΄αυτούς» επισημαίνει.

Ο κ. Καλλιακμάνης εκτιμά ότι πριν προβούν στο στραγγαλισμό της άτυχης κοπέλας οι δολοφόνοι, καθώς φαίνεται ότι αντέδρασε και γι΄αυτό και την στραγγάλισαν με τη μπλούζα της, σίγουρα θα προηγήθηκε πάλη και θα υπάρχουν ίχνη DNA τα οποία διερευνά η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Ερωτηματικό παραμένει σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, πως δεν αφαίρεσαν τη ζωή και του συζύγου, που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος.

«Οι εγκληματίες είναι πλέον αδίστακτοι» επισήμανε και υπογράμμισε πως σε απομακρυσμένες περιοχές με οικιστική ανάπτυξη, όπως τα Γλυκά Νερά, θα πρέπει να αστυνομικά τμήματα να ενισχυθούν.

«Τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές, που παρουσιάζουν όμως οικιστική ανάπτυξη» ενημέρωσε και υπογράμμισε πως «δεν είναι μόνο τα Γλυκά Νερά αλλά και το Κορωπί, το Μαρκόπουλο, η Παιανία, η Κερατέα».

Πηγή: ΕΡΤ