Skip to main content

Συνεχίζεται δυναμικά η εκθεσιακή παρουσία της Regina για τα 60 χρόνια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του εκθεσιακού πλάνου της εταιρείας τροφίμων Regina για το 2018 και έπεται ανάλογη συνέχεια.

Συνεχίζει δυναμικά το εκθεσιακό πλάνο του 2018 η εταιρεία τροφίμων Regina γιορτάζοντας την φετινή επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυσή της. Οι δράσεις προβολής και προώθησης των προϊόντων της Regina για τον εορτασμό των 60 χρόνων ξεκίνησαν ήδη από τον χειμώνα του 2017 με τη συμμετοχή στις εκθέσεις ANUGA και PLMA CHICAGO και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2018 με τις εκθέσεις HORECA, GULFOOD, FOODEXPO, FH ASIA SINGAPORE, PLMA AMSTERDAM και FANCY FOOD SHOW NEW YORK.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη τμήματος εξαγωγών της Regina, Ελισσάβετ Θεοδωσέλη, ανάλογα δυναμική θα είναι η εκθεσιακή παρουσία της εταιρείας τους επόμενους μήνες πάντοτε στο πνεύμα της επετείου των 60 χρόνων. Συγκεκριμένα, στο καλεντάρι της Regina μέχρι τέλος του έτους βρίσκεται η συμμετοχή στις εκθέσεις SIAL στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018 και PLMA CHICAGO, που θα λάβει χώρα από 11 έως 13 Νοεμβρίου.