Skip to main content

Συνεχίζεται η Εξεταστική Επιτροπή: Καταθέτει ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης

H κεκλεισμένων των θυρών και σε εφαρμογή κανόνων της πλήρους μυστικότητας κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης

Με την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Η κεκλεισμένων των θυρών και σε εφαρμογή των κανόνων της πλήρους μυστικότητας κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Επόμενος μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει είναι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Χρήστος Ράμμος. Η κατάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα.