Skip to main content

Συνεχίζονται από τη Δευτέρα οι ασφαλτοστρώσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης (φωτο)

Σε ποιους τέσσερις δρόμους θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Σε άλλους τέσσερις δρόμους θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας , στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα συνεχιστούν στις οδούς Ιατρού Ζάννα, Κοσμοπούλου, Τεγέας και Πατρών. Οι οδηγοί καλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Εν τω μεταξύ με νέα, αναβαθμισμένη όψη αποδόθηκε η οδός Χαλκιδικής στους κατοίκους και στους επισκέπτες της έπειτα τις εργασίες που υλοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τα έργα ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τη δημοτική αρχή και εκτεταμένες παρεμβάσεις με αναπλάσεις πεζοδρομίων, δενδροφυτεύσεις, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, αναβάθμιση φωτισμού, διαμόρφωση ραμπών και οδηγών όδευσης τυφλών, κ.ά.

Παράλληλα με την οδό Χαλκιδικής εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Μυκηνών, Νιγρίτης και Λυσικράτους.