Skip to main content

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές δράσεις «Ζήσε Αθλητικά» (video)

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα για την προώθηση των αθλητικών αξιών στην ελληνική κοινωνία σπάει τη μονοτονία του εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού.

Η αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού. Του πρωτοποριακού προγράμματος για την προώθηση των αθλητικών αξιών στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Έπειτα, λοιπόν, από το σχετικό βιντεομήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για εθελοντική Αιμοδοσία και κινητοποίηση της αθλητικής οικογένειας, ακολουθούν αντίστοιχα από τον ομότιμο Καθηγητής Χειρουργικής στο ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτη Σκανδαλάκη, όπως επίσης από τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας, με προτροπές να σπεύσουμε σε ένα κέντρο Αιμοδοσίας.

Παράλληλα, στις διαδικτυακές δράσεις του «Ζήσε Αθλητικά», συνεχίζονται οι προβολές με ασκήσεις γυμναστικής για όλη την οικογένεια, η οποία χρειάζεται και να αθληθεί τώρα που «Μένουμε Σπίτι».

Μετά την Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση. που έκαναν την αρχή παρουσιάζοντας σύντομες και προσιτές ασκήσεις γυμναστικής για όλους, ακολούθησε ανάλογο βίντεο από την διεθνή βολεϊμπολίστρια της Θέτιδας Βούλας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.