Skip to main content

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων της ΑΓΣ

Έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου οι εγγραφές στα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Συνεχίζονται έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, οι εγγραφές στα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στόχος τους είναι η μετάδοση νέων γνώσεων και κατάλληλων δεξιοτήτων στους εκπαιδευόμενους, ώστε να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα τους στον επιχειρηματικό τομέα, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και την ποιότητα ζωής τους.

Ακολουθεί η λίστα των ειδικοτήτων που προσφέρονται στο εαρινό εξάμηνο:

Τεχνολογία και βιοασφάλεια τροφίμων
Ερασιτεχνική Τυροκομία
Επαγγελματική Τυροκομία
Γαλακτοκομία
Φτιάχνω τη δική μου μπύρα
Οινογνωσία και οινογευστική
Μεσογειακό κελάρι
Επεξεργασία & συντήρηση τροφίμων
Επεξεργασία & τυποποίηση ελιάς και ελαιολάδου
Κτηνοτροφική παραγωγή & Τεχνολογία
Διαχείριση αγελαδοτροφικής μονάδας
Διαχείριση προβατοτροφικής μονάδας
Διαχείριση πτηνοτροφικής μονάδας
Ζωοτροφές και παρασκευή σιτηρεσίων
Εκτροφή σαλιγκαριών
Τεχνητή σπερματέγχυση
Γεωργική Παραγωγή & Τεχνολογία
Φτιάχνω μόνος μου φυσικά καλλυντικά Ι
Φτιάχνω μόνος μου φυσικά καλλυντικά ΙΙ
Μελισσοκομία
Αμπελουργία
Καλλιέργεια φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών
Συγκομιδή, επεξεργασία και απόσταξη φαρμακευτικών & αρωματικών φυτών
Καλλιέργεια ελιάς
Οικολογική γεωργία σε μικρά και μεγάλα αγροκτήματα
Καλλιέργεια μανιταριών
Αστική λαχανοκομία και κηποτεχνία
Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στην πρωτογενή παραγωγή - Νέο σεμινάριο
Χρήση και συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων - Νέο σεμινάριο
Δενδροκομικές Καλλιέργειες - Νέο σεμινάριο
Καλλιέργεια γιγαρτοκάρπων, πυρηνοκάρπων & ακρόδρυων - Νέο σεμινάριο
Αγροτική οικονομία και διοίκηση
Σύγχρονες τάσεις προώθησης αγροτικών προϊόντων
Τυποποίηση και συσκευασία αγροτικών προϊόντων, δημιουργία ετικέτας και branding
Εναλλακτικός Τουρισμός
Αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα
Πολιτισμός, τέχνη & διατροφή
Κεραμική αρχαρίων & προχωρημένων
Το φαγητό στην τέχνη, η τέχνη του φαγητού

Τα μαθήματα έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στον χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College και στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής. Η διδακτέα ύλη αποτελείται από θεωρία και πρακτική άσκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξάσκηση σε πρακτικό επίπεδο. Τα σεμινάρια υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, καθημερινές ημέρες και απογευματινές ώρες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι εγγραφές για τα σεμινάρια ενηλίκων πραγματοποιούνται έως 31 Ιανουαρίου 2020 για το εαρινό εξάμηνο.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310492850 & 2310492829 και το email: lll@afs.edu.gr