Skip to main content

Συνεχίζονται οι καταθέσεις την υπόθεση βιασμού της 24χρονης - Αύριο οι τοξικολογικές

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης - Συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατέθεσαν είναι και ο φερόμενος διοργανωτής του πάρτι, γεγονός που ο ίδιος αρνήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στη σουίτα 401.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κρίσιμη η Παρασκευή για την υπόθεση βιασμού - Τι γίνεται με τις τοξικολογικές

Επιπροσθέτως από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωχρονιάς που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές στη Voria.gr, την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης και έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας.