Skip to main content

Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε ότι θα σκοτώσει σύζυγο και παιδιά

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του 35χρονου άνδρα ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο, καθώς ένας 35χρονος άνδρας φέρεται να χτύπησε την 38χρονη σύζυγό του στο κεφάλι ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει και το 13χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο άνδρας φέρεται να φώναζε στη γυναίκα του «θα σε σκοτώσω και εσένα και τα παιδιά» ενώ τη χτύπησε στο κεφάλι. Η μικρή φέρεται να φοβήθηκε και να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα της. Τότε ο άνδρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κινήθηκε εναντίον του παιδιού, ενώ δεν δίστασε να ρίξει γροθιές στο πρόσωπο του κοριτσιού και να το χτυπήσει στον αυχένα. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία.

Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, μετά από σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του δήλωνε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, ότι φοβάται πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στο σπίτι, ότι εκείνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.