Skip to main content

Συνελήφθη ιερέας που καλούσε τους πιστούς να μη φοράνε μάσκες

Μετά από καταγγελία πολίτη - Ο ιερέας μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες να μην φοράνε μάσκες για τον κορωνοϊό.

Στην επ΄αυτοφώρο σύλληψή ιερέα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κάλυμνο, μετά από καταγγελία πολίτη, που ανέφερε πως ο ιερέας μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες να μην φοράνε μάσκες για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ανέφερε, «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ»!!!

Όπως αναφέρει το newpost.gr, η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα του νησιού με τον ιδιώτη να αρνείται να καταθέσει μήνυση και να υποστηρίζει πως το κατήγγειλε, «διότι φοβάται για την εξάπλωση του κορωνοϊου και θα ενημερώσει σχετικά και την πολιτική προστασίας για την ανάρτηση». Λίγες ώρες αργότερα ο ιερέας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε, «ΜΕ. ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΦΟΡΟ. Κυρία Μ. Ε(πολιτικος μηχανικός), εσείς που καταγγειλατε, έναν ιερέα του Υψίστου υπερπολυτεκνο γιατί έκανε Ομολογία Πίστεως... Μ. Γ, τέκνο της Ε... Εκπαιδευτή του κολυμβητηριου Καλύμνου, Θα πρέπει να ντρέπεσαι παιδί μου, με κατήγγειλες όπως με ενημέρωσαν, εσύ και η μητέρα σου. Πως τόλμησες παιδί μου, πως θα αντικρυσεις αύριο τη κοινωνία της Καλύμνου;;; Τι απολογία θα δώσετε ενώπιον του Κυρίου μας και της Κυρίας Θεοτόκου;;; Ο Θεός να σας ελεήσει.... Για Ομολογία Πίστεως στο Χριστό και τη Κυρία Θεοτόκο, με συνέλαβαν αυτοφορο, στην Αστυνομία. Αύριο το πρωί θα με πάνε αυτοφορο στη Κω. Η Παναγιά η Χρυσοχερια δεν θα λειτουργήσει!!! Την αγάπη μου, αδέρφια μου!!!

Κρατάτε τη Πίστη του Χριστού μας!!! ΟΙ Ναοί μας είναι Αγιασμενοι, δεν κινδυνεύουμε από ασθένειες!!! Υπάρχει τόση χάρη και ευλογία στους Ναούς μας, που ακόμα και η σκόνη είναι Αγιασμενη!!! Χαίρομαι, που επέτρεψε η Κυρία Θεοτόκος, να με συλλάβουν, για να ομολογήσω ακριβώς αυτή την αλήθεια, ότι οι Ναοί μας είναι Αγιασμενοι και μας δίνουν ζωή και σωτηρία!!! Μη φοβάστε, τίποτα, μόνο το Θεό να φοβάστε. Αν τώρα δεν ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ το Χριστό πως θα ομολογήσουμε στα χρόνια του Αντίχριστου ;;; ΚΡΑΤΆΤΕ. ΤΗ. ΠΊΣΤΗ. ΓΕΡΆ. ΚΑΛΉ ΠΑΝΑΓΊΑ»!!! Μάλιστα η γυναίκα την οποία αναφέρει ο ιερέας στην ανάρτησή του, απάντησε και εκείνη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναφέροντας, «οικ. ιερέα Μ. Κ ο Θεός να σας συγχωρέσει για όσα ψευδή και συκοφαντικά μου καταμαρτυρειτε μέρα που είναι».