Skip to main content

Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε 80χρονο στο Ηράκλειο

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν 51χρονο άνδρα που χθες το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε έναν 80χρονο και τραυμάτισε τη σύζυγό του

Συνελήφθη το πρωί 51χρονος αγροτοκτηνοτρόφος από τον Ζαρό ως δράστης της δολοφονίας ενός 80χρονου στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης αλλά και τον τραυματισμό της συζύγου του.

Η αστυνομία από χθες τη νύχτα είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με το cretalive.gr, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας πήγε μεθυσμένος κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του. Ο άτυχος 80χρονος σπιτονοικοκύρης φέρεται να βγήκε έξω για να του ζητήσει να μην κάνει φασαρία, και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, ο 51χρονος τον πυροβόλησε με το όπλο που είχε μαζί του ενώ παράλληλα τραυμάτισε και την 65χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κάταγμα δεξιού ώμου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που φέρεται να έριξε ο 51χρονος, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχτηκε μία, ενώ 2-3 σφαίρες καρφώθηκαν στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.